Åbningsparaden

Åbningsparaden lørdag d. 19. august

Start kl. 14.00

En gjaldende hyldest til den pedaldrevne mangfoldighed! Et optog af rullende optur med indlagte oplevelser, der fylder Aarhus midtby med farver, former, forgafler og forskellighed. Alle er velkomne i den store cykelkaravane af kærlighed.

Paraden er et ‘slow ride’ for alle. Der er plads til både store og små, gamle og unge, elcykler, ladcykler, ethjulere og selvbyggede mesterværker i det mangfoldige cykeloptog. Vi gør cyklen til mere end et transportmiddel, når vi indtager de Aarhusianske gader på hjul og med rytme i ringeklokkerne. Vi fylder paraden med pimpede cykler, udklædninger i alle afskygninger og størrelser, cykelgak og løjer. Man er selvfølgelig også meget velkommen til bare at cykle med og nyde en farvelade af et cykelmekka.

Vi hjuler i stille og roligt tempo de 7,5 km igennem Aarhus centrum. Følg lydcyklerne og de finurlige paradedeltagere rundt i byens gader mens du undervejs på ruten kan nyde musik, underholdning og overraskelser.

Cykelfestligheden og den glade karnevalsstemning er gratis og kræver ingen tilmelding – så pynt dig selv, din cykelhjelm og din cykel, og kør med når byens cykelfestival skydes i gang for fuld musik!

 

 

Læs mere her:

 

 

 

  • Del siden