Cykelskattejagten

CYKELSKATTEJAGTEN lørdag d. 19 august

Start kl. 14.00

Cykelskattejagten er oplevelsen for dig og din familie. I fællesskab får I vind i håret, kommer på opdagelse sammen og ser Aarhus fra en helt ny vinkel. Der vil være poster i fire forskellige kategorier, som I har mulighed for at cykle ud og løse. De er alle gemt på seværdige, hemmelige, nye og anderledes steder i Aarhus centrum. 

I starter Jeres Cykelskattejagt på Skatteøen, som ligger på CYKLOs festivalplads. Her finder I det skattekort, som viser alle posterne i byen. Det er her, I vælger en post og starter jeres mission. Når I har fundet posten og løst opgaven, får I et mærke på jeres skattekort, som I skal tage med tilbage til Kaptajnen på Skatteøen, inden I starter på næste mission. Det er også på skattekortet, I finder de ekstra opgaver, som kan guide jer i retningen af den hemmelige post.

Cykelskattejagten kan inden for tidsrammen starte og slutte, som det passer dig og din familie, ligesom I kan besøge lige nøjagtig det antal poster, I selv lyster. På Cykelskattejagten kan I både få målt jeres tid og I kan optjene point – måske I har samlet nok til at åbne for skattekisten?

Husk på, at det på CYKLO ikke handler om at komme først, men om at være med, så I bestemmer altså selv både længden og tempoet på jeres Cykelskattejagt.

  • Del siden