Events på CYKLO

CYKLO har noget for alle os, der elsker cykler, fællesskab og mangfoldighed.

 

AARHUS CITY CYKELMARATHON

Længde: 42 eller 84 km
Aarhus City Cykelmarathon er byens motionscykelløb på 42 eller 84 km, hvor der er plads til alle, uanset om du kører på ’jernhest’ eller carbonracer. Der er fem startgrupper, så du kan cykle med andre på dit niveau. Fra CYKLOs festivalplads fører ruten dig gennem Aarhus centrum og ud i det smukke opland med skove, bakker og strande. Læs mere her.

 

LIGHT PARADE 

Længde: 10 km
Æstetik og pedalkraft går op i en højere enhed, når paraden af lysende cykler flyder gennem byen og ud i Marselisskovens mørke. Lydcykler med DJs fører an, og påmonterede LED-lys på cyklerne maler natten i alle regnbuens farver. Varm op med drinks på CYKLO festivalpladsen inden paraden kører ud i mørket. Læs mere her.

 

ÅBNINGSPARADE

Længde: 7 km
Vi hylder mangfoldigheden med et optog af rullende glæde med indlagte oplevelser, der fylder Aarhus midtby med farver, former, forgafler og forskellighed – instrumenter og kostumer, væltepetere og store smil. Alle er velkomne i den store cykelkaravane af kærlighed. Læs mere her.

 

MOTOR MILLES CENTIMETERMARATHON

Længde: 42.000 cm (420 meter)
Motor Mille fra Ramasjang sender 1000 børn af sted på et sjovt løb for alle fra 3-6 år. De 420 meter kan tilbagelægges på løbecykel, trehjuler, cykel med støttehjul eller noget helt fjerde, så længe det kun er drevet af cykelmuskler! Ruten er selvfølgelig børnevenlig, med indlagte udfordringer, for dem der tør, og der er plads til at forældre og heppere kan bakke op og tage billeder fra sidelinjen. Læs mere her.

 

CYKELSKATTEJAGTEN

Cykelskattejagten er oplevelsen for dig og din familie. I fællesskab får I vind i håret, kommer på opdagelse sammen og ser Aarhus fra en helt ny vinkel. Der vil være poster i fire forskellige kategorier, som I har mulighed for at cykle ud og løse. De er alle gemt på seværdige, hemmelige, nye og anderledes steder i Aarhus centrum. Cykelskattejagten starter fra Skatteøen, som ligger på CYKLOs festivalplads – herfra bestemmer I selv hvor lang tid og hvor mange poster I ønsker at cykle ud at løse. Læs mere her.

 

SPINNINGMARATHON

70-100 spinningcykler sættes op og sælges til hvert sit hold á minimum 2 deltagere, som skal holde cyklen i gang i alle 12 timer. Hver time er fyldt med nye oplevelser, for eksempel en DJ, et tema og andre aktivtiter, som kan holde energien oppe. Deltagerne får adgang til et teamområde og får forfriskninger undervejs. Måltider kan forudbestilles.

 

Velkommen i feltet!

  • CYKLO har udgangspunkt i Musikhusparken og Aarhus midtby
  • Bliv fan af CYKLO på Facebook, og følg os på Instagram (@cyklo2016)
  • Del siden