Hvad er CYKLO – old

Aarhus har fået Danmarks dejligste cykelfestival, og du er inviteret!CYKLO_poster_low_2000x2828

I to dage omdannes Frederiks Allé og Musikhusparken til et mekka for alle der elsker cykler! Området bliver fyldt med bimlende ringeklokker, jubelråb, hvinende bremser og rendyrket cykleglæde, når Aarhus’ nye, store cykelfestival skydes i gang.


Bliv en del af en total-pedal-oplevelse, hvor du kan:

  • Lege og ræse i DGI’s Fun Park
  • Gå på opdagelse i de mange stande på CYKLO // EXPO
  • Opleve gratis cykelkunst og events for cyklister i alle aldre
  • Spise lækker streetfood, når sulten melder sig
  • Heppe med, når der køres dragraces, sprint og centimetermarathon m.m.

Muskelsvindfonden arrangerer cykelfestivalen, og et eventuelt overskud går til foreningens arbejde. Du kan være med til at skabe og støtte CYKLO ved at deltage i et eller flere af de fire hovedløb og børnenes centimetermarathon med Motor Mille

 


AARHUS CITY CYKELMARATHON

Længde: 84 km
Aarhus City Cykelmarathon er byens motionscykelløb på 84 km, hvor der er plads til alle, uanset om du kører på ’jernhest’ eller carbonracer. Med afsæt fra CYKLO Festivalpladsen fører ruten dig gennem Aarhus centrum og ud i det smukke opland med skove, bakker og strande. Læs mere her.


DIN-TOUR

DIN TOUR

Længde: 8, 16 eller 24 km
Familier, venner og kolleger kan hygge sig på en sjov og udfordrende rute i Aarhus midtby. Start i Musikhusparken og kør med så langt du kan og vil. Oplev din by på en helt ny måde, og få god motion, når dine hjul fører dig gennem solfyldte og sommerglade Aarhus. Læs mere her.


LIGHT-PARADE

LIGHT PARADE

Længde: 10 km
Æstetik og pedalkraft går op i en højere enhed, når paraden af lysende cykler flyder gennem byen og ud i Marselisskovens mørke. Lydcykler med inciterende loungemusik fører an, og påmonterede LED-lys på cyklerne maler natten i alle regnbuens farver. Festen fortsætter med afterbike, DJ og lækre drinks på CYKLO festivalpladsen. Læs mere her.


SLOW-RIDE

SLOW RIDE

Længde: 7 km
Vi hylder mangfoldigheden med et optog af rullende glæde med indlagte oplevelser, der fylder Aarhus midtby med farver, former, forgafler og forskellighed – instrumenter og kostumer, væltepetere og store smil. Alle er velkomne i den store cykelkaravane af kærlighed. Læs mere her.


CENTIMETERMARATHON

MOTOR MILLES CENTIMETERMARATHON

Længde: 42.000 cm (420 meter)
Motor Mille fra Ramasjang sender 1000 børn af sted på et sjovt løb for alle fra 3-6 år. De 420 meter kan tilbagelægges på løbecykel, trehjuler, cykel med støttehjul eller noget helt fjerde, så længe det kun er drevet af cykelmuskler! Ruten er selvfølgelig børnevenlig, med indlagte udfordringer, for dem der tør, og der er plads til at forældre og heppere kan bakke op og tage billeder. Læs mere her.

 

Velkommen i feltet!

  • Sæt allerede nu kryds ved d. 20. + 21. august 2016
  • CYKLO har udgangspunkt i Musikhusparken og Aarhus midtby
  • Du kan købe billet til en enkelt dag eller hele eventen
  • Bliv fan af CYKLO på Facebook, og følg os på Instagram (@cyklo2016)
  • Del siden