Konkurrencebetingelserne

KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrence om 3 x 2 Partourbilletter til CYKLO 2016

Denne konkurrence er oprettet og drevet af CYKLO. Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – det vil sige, at konkurrencen hverken er sponsoreret og administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram.

Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til tredje part.

Hvem kan deltage?
Alle kan i udgangspunktet deltage. Du deltager ved at tilmelde dig som GÆST på CYKLO 2016.

Ansatte hos CYKLO og Muskelsvindfonden må ikke deltage i konkurrencen.

Vinder
Vinderen findes af ansatte hos Muskelsvindfonden. Konkurrencen slutter fredag den 19. august 2016 kl. 12.00. Vinderen kontaktes direkte via mail, Facebook eller Instagram-beskeder. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.

Præmien
Der findes tre vindere af præmien (2 x Partourbilletter til CYKLO 2016). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet i øvrigt.
Immaterielle rettigheder mv.
Ved deltagelse i konkurrencen garanterer du, at alle oplysninger du giver er sande og fuldstændige, ligesom du garanterer, at du i forbindelse med evt. uploads eller lignende har rettigheden til materialet og ikke krænker tredjemands ret. Ved deltagelse i konkurrencen og upload eller anden offentliggørelse af materiale overdrager du samtidig alle immaterielle rettigheder til det pågældende til CYKLO og i øvrigt indrømmer en tidsubegrænset vederlagsfri brugsret til CYKLO, idet omfang overdragelse ikke er mulig som følge af dansk præceptiv lovgivning.

  • Del siden