Street food på festivalpladsen

Der er lagt op til smagsoplevelser, når KULBROEN & KØDBYENS MAD OG MARKED serverer street food af høj kvalitet på CYKLOs festivalplads.

Her er et udvalg af de madboder, som du finder på pladsen:

Birks Køkken
Benjamin Birk laver verdens bedste brød og kage! Birks Køkken holder normalt til på Sydhavnen, hvor Benjamin bager økologisk brød og sprøde croissanter i en nedlagt sojafabrik, som nu udgør et summende værksted, hvor der eksperimenteres med surdej, nordisk mel, fermenterede croissanter og meget mere. TIL CYKLO vil han medbringe sin pizzabil, hvorfra han vil sælge nybagte calzones.

Crazy Chips
Det er noget så simpelt som fisk og pommes frites. Men den perfekte tilberedte torsk med sprøde fritter gør det forbandet godt sammen med den hjemmerørte tatarsauce. Fisken er friskfanget, bæredygtig og MSC-certificeret – og det kan smages!

Crepes a la Cart
Adrian fra Crêpes a la Cart er mester i crêpes og ved efter mere end 10 års pandekagebagning, hvordan sådan én skal vendes. Der arbejdes i tre varianter: en sød med nutella og banan, en salt med kød og grønt og en vegatarversion med grønt.

La Plage Deux
Det bliver en fantastisk oplevelse når Sascha fra La Plage Deux kommer med sin specialbyggede østersbus med tre slags østers: gratineret, naturel m. citron og hindbærvinaigrette. Derudover kan man nyde lækre champagnecoctails og østersshooter med bloody mary.

Oles Gård
Oles Gård er et økologisk landbrug udenfor Aarhus. Oles Pizza Panini er ikke en helt almindelig panini – tværtimod. Det er nemlig Oles Pizza som, foldet og ristet, bliver til Oles Pizza Panini. Den består af en surdejsbund bagt med mozzarella, kartofler og olivenolie i Oles brændefyrede stenovn. Hvis vi er heldige, medbringer Ole hele stenovnen og serverer sprøde pizzaer!

Onkel Moustache
Med mini falafler, bulgursalat, humus, tzaziki, oliven, meza og diverse syltede grøntsager er Onkel Moustache markedets mellemøstlige islæt. Ejeren er fra Nazareth og serverer autentisk palæstinensisk mad.

Spiselauget
Gourmet hotdoggen fra Spiselauget bliver indtaget med stor begejstring! Den udvikles konstant, så den passer perfekt til de enkelte markeder og anledninger. Den er 100% økologisk og ualmindelig lækker!

Social Foodies
Her kan man nyde cremet is, hjemmelavede müslibarer og flødeboller. Produktet er suverænt, kvaliteten i top og produktionen økologisk og bæredygtig.

Veggiesvin
Drengene bag Veggiesvin bor til daglig i L.A., hvor madkulturen er en noget anden end den danske. De har taget lidt af Californien med hjem og blandet det med godt dansk. Det er der kommet en sprød flæskestegssandwich og en urtebaseret veggieburger ud af. Flæskestegen er af frilandsgris og alt det grønne økologisk!

UGood
Hos UGood kan man stifte bekendtskab med autentisk ugandisk street food. Prøv f.eks. deres rolex af omelet og chapati med kød og grønt eller sweet potato fries med ailoi. Flere ingredienser er hentet i hjemlandet Uganda, resten er øko-dansk.

Øer Is
Øer Is produceres i det økologiske mejeri på Lille Raneladegård på Djursland. Isen er lavet på gedemælk, der på én gang er både cremet og fedtfattig.

Le Moustache
En rigtig amerikansk spise, der forener snaskede og velkrydrede hotwings med sprøde onion rings. Hertil kan du nyde et par gulerods- og selleristænger og dyppe det hele i en lækker blue cheese dip. Smagssammensætningen er fantastisk!

Rodfast
Det lyder så simpelt og banalt, men produktet er langt derfra! Har du én gang fået toast fra Rodfast, får du svært ved at vende tilbage til den gammeldags variant med hvidt brød og skinke. Rodfast laver toasts på surdejsbrød, kamsteg fra øko-svin og vesterhavsost!

Kalles Kaffe
Kalles kaffebønner er nøje udvalgt, så de passer til de meget svingende omgivelser Kalles Kaffe opererer i. Kaffebønnerne stammer fra Brasilien og giver en ren kop kaffe med krydrede aromaer og noter af chokolade, hasselnød og rosiner.

Food Squad
Food Squads burger er sprød og saftig på samme tid! Alt i burgeren er hjemmelavet fra bunden – både coleslaw, syltede agurker, løg og chilimayo. Kødet er langtidsstegt og sidenhen friturestegt – anderledes, men smagfuldt! Du kan også vælge en version uden kød.

La Fattoria
Ildsjæle kommer i mange afstøbninger! Når italienske Cindy og hendes mand Johan kommer til CYKLO med Danmarks største og mest saftige Porchetta, vil I smage hvad vi mener! Glæd jer!

Chilibutikken
Fra sit hjemmebyggede cykelkøkken vil Martin sælge varm og velkrydret chili con carne! Når det kommer til chilisorter og vindstyrker er Martin ekspert! Han lever nemlig af at dyrke og sælger bl.a. chili, så spørg bare løs, hvis du interesserer dig for den stærke frugt!

Smag a la Gellerup
I Gellerup finder man en af de mest mangfoldige madkulturer i Aarhus! Smag á la Gellerup er en gruppe af madentusiaster, som inviterer alle til at smage deres ynglingsretter inspireret af deres rødder i Somalia, Palæstina, Tyrkiet, Libanon og mange flere. Kig forbi deres nye truck til en god snak om madtraditioner!
  • Del siden